Авто Услуги

Начало / Авто Услуги

Манол Сервиз Пловдив извършва широка гама авто услуги, включително внос и търговия с резервни части за японски автомобили Nissan и пълно автосервизно обслужване на всички модели леки коли Нисан, джипове и микробуси на японския производител.

Ако нужните Ви части не са налични - Поръчайте ги. Манолин ще ги достави в уговорения срок!


МАНОЛ СЕРВИЗ има изградени традиции в автосервизните услуги, включително за поддръжка и ремон на леки и лекотоварни японски автомобили, както и на автомобили с висока проходимост на Нисан, Тойота, Мазда, Мицубиши, Субару, Сузуки, както и КИА и ХЮНДАЙ.

МАНОЛСЕРВИЗ поддържа богата гама авточасти и консумативи в наличност, но работи и по поръчка на Клиента. Осигурена е и експресна доставка на части - при необходимост.

Автосервиз МАНОЛ продава нови и употребявани авточасти, предимно за японските Nissan, Mazda, Toyota, Mitsubishi, Suzuki. При закупуване и монтаж в сервиза на фирмата или друг оторизиран от фирмата сервиз, се дава гаранция дори и за частите 2-ра употреба.


► АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ

- стартери, генератори, бобини, делко, сензори, както и други части по ел. система на автомобила
- двигатели и скоростни кутии
- части по ходовата част и окачване
- едрогабаритни авточасти
- висококачествените автомобилни масла Morris
- филтри, ремъци, ролки, накладки, дискове и много други консумативи

* МАНОЛСЕРВИЗ Пловдив обслужва основно японските автомобили Nissan и по-точно моделите - Primera, Sunny, Micra, Almera, Maxima, както и автомобилите с висока проходимост Nissan Terrano и Pathfinder. Разполага с части и възможност за сервизна поддръжка и за други японски марки автомобили при заявка (виж описаните по-горе).


ГА Рея 2007
Глобал Ауто - Оригинални анточасти